Call : +385 91 566 3423

Administrativni poslovi

Administrativni poslovi

Administrativni poslovi

Svakodnevno ste zaokupljeni brojnim obavezama i zadatcima čije je ispunjenje nužno za nesmetano i uspješno odvijanje vašeg poslovanja? Naravno, u moru svih zadataka jednostavno se ne stignete baviti još i administracijom.

Ipak, ona je neizbježan element svakog poslovanja.

Kako bi uštedjeli svoje vrijeme i kako bi se fokusirali na važne poslove koji vam u konačnici donose profit, realizaciju svojih administrativnih poslova prepustite nama.

Efikasnim i brzim pružanjem administrativnih usluga, Office.com olakšat će vam poslovanje ponudom sljedećih usluga:

  • Izrada PowerPoint prezentacija
  • Fotokopiranje i ispisi
  • Naručivanje uredskog materijala
  • Plaćanje računa Internet bankarstvom
  • Ostali administrativni poslovi

Izrada PowerPoint prezentacije

Ne znate kako napraviti PowerPoint prezentaciju? Odakle započeti i na koje sve elemente obratiti pozornost? Sigurno ne želite da neprilagođena i neuredna prezentacija pokvari cjelokupni dojam tijekom vašeg izlaganja, zar ne? To možete izbjeći, izradom kvalitetne, vizualno primamljive, zanimljive i razumljive prezentacije koju će za vas pripremiti Office.com.

Fotokopiranje i ispisi

Pružamo kvalitetnu i brzu uslugu fotokopiranja i ispisa svih vrsta dokumenta. Usluge ispisa i fotokopiranja dostupne su u crno-bijeloj i color varijanti. Fotokopirani i ispisani dokument uvezujemo ili klamamo, sukladno potrebama klijenata.

Naručivanje uredskog materijala

Kako bi vaš poslovni prostor bio opremljen vrhunskim uredskim materijalom, pobrinut ćemo se za njegovo naručivanje. Na vrijeme, baš onog trenutku kada vam ponestane.

Plaćanje računa Internet bankarstvom

S nama možete izbjeći i dugotrajna čekanja na šalteru i uštedjeli svoje vrijeme. Za vas obavljamo usluge brzog i sigurnog plaćanja računa putem Internet bankarstva.

Ostali administrativni poslovi

Pružamo ostale administrativne poslove, sukladno zahtjevima i željama klijenata. Primjerice popunjavamo obrasce, zaprimamo i evidentiramo poštu, arhiviramo dokumentaciju, razvrstavamo dokumentaciju i skeniramo dokumente.