Call : +385 91 566 3423

Kako vam angažiranje administrativnih usluga može pomoći u poslovanju

Admin 9. lipnja 2019. Nema komentara

Svima nam je poznato da je pokretanje vlastitog posla prilično stresan proces koji zahtjeva puno vremena i borbe sa administracijom. Nakon što cijeli postupak ipak uspješno završi i vi postanete ponosni poduzetnik sa mnoštvom ideja i jedva čekate početi raditi na njihovom razvoju, shvatite koliko vam svakodnevni administrativni poslovi oduzimaju vremena od vaše primarne djelatnosti.


Na to niste računali.


Odjednom ste svjesni da nemate dovoljno sati u danu da bi stigli obaviti sve svoje zadatke. Fokus vam se premješta na sporedne stvari i gubite energiju obavljajući njih umjesto onoga zbog čega ste se i upustili u poduzetničku avanturu.
To vam može izazvati dodatni stres i dovesti do toga da vam padne motivacija i pitate se da li je pokretanje vlastitog posla uopće bila dobra odluka.

Ali ne mora biti tako, postoji vrlo jednostavno rješenje.


Znate li da možete angažirati nekoga da umjesto vas obavlja sve one dosadne, svakodnevne administrativne poslove koji oduzimaju tako puno vremena i energije?

Na koje načine vam angažiranje administrativnih usluga može pomoći u poslovanju?

Ušteda vremena

Možete biti na dva mjesta u isto vrijeme. Naravno, ne doslovno. Ali učinak može biti takav. Jer dok ste vi na poslovnom sastanku sa važnim klijentom, vaš virtualni administrativni asistent će za vas pripremiti izvještaj, izraditi dopis ili pak naručiti uredski materijal kojeg vam je ponestalo.
Ukratko, pobrinuti će se za sve uredske poslove, dok vi ne gubite vrijeme i zaposleni ste onim što je zaista važno za vaše poslovanje.

Ušteda novca

Zapošljavanje radnika je dugotrajan, kompliciran i skup proces. Angažiranje administrativnih usluga je učinkovit način da dobijete potrebnu pomoć u svakodnevnom poslovanju, a bez razmišljanja o zapošljavanju, opremi za rad, plaćama, bolovanjima, godišnjim odmorima…
Usto, platiti ćete samo stvarno odrađeni posao, sukladno vašim potrebama.

Povećanje produktivnosti

Kada ne morate brinuti o svakodnevnim uredskim poslovima, nego ste ih prepustili osobi od povjerenja, imate puno više energije i vremena za bavljenje vašom primarnom djelatnosti. Fokus vam je tada samo na onom bitnom i vaša produktivnost raste, a rezultati se odmah vide.

I zato, javite nam se. Osmisliti ćemo paket usluga složen upravo za vaše potrebe i osloboditi vas administracije.

Odgovori