Call : +385 91 566 3423

Delegiranje je korisno za vaše poslovanje

Admin 23. lipnja 2019. Nema komentara

Vaš posao – vaša vizija

NItko ne razumije viziju vaše firme kao vi. Razradili ste svaki detalj. Znate koja strategija će polučiti najbolje rezultate.

Osnivanjem vlastite tvrtke ostvarili ste svoj san.

Sve to zahtjeva puno posla i puno odricanja i vi se jako trudite i radite, ali jednostavno ne možete sve odraditi sami.

Kada pokušavate voditi sami baš sve aspekte svog poslovanja, vaš fokus se razvodni između dva, tri ili više različitih zadataka, zbog čega nemate dovoljno vremena da svakom zadatku posvetite dovoljno detaljno i pažljivo, što u konačnici rezultira greškama.

Zašto ipak delegirati?

Kada malo bolje promislite, shvatiti ćete da nije nužno da sami obavljate sve zadatke s kojima se susretnete u svom poslovanju. U svakom slučaju, to je najbrži način da “pregorite”.

Možda mislite da razvijate svoj posao tako da sami obavljate sve zadatke, međutim traženje pomoći je ono što će vas učiniti produktivnijim.

Imati ćete više vremena i vratiti ćete fokus na onaj dio poslovanja koji vas veseli, u kojem ste najbolji i koji vam donosi profit.

A to je ono zbog čega ste i odlučili biti poduzetnikom, zar ne?

A gdje je tu „privatni“ život?

Ne samo da bi se trebali fokusirati na kvalitetno obavljanje pojedinačnih aspekata svog poslovanja, već bi se trebali fokusirati i na sebe.

Kada ste zadnji put usporili i priuštili sebi malo opuštanja?

Previše stresa i premalo odmora može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Probajte ih eliminirati nagrađujući sebe najboljim mogućim poklonom: vremenom.

Delegiranje određenih zadataka pomaže vam da provedete više vremena sa fokusom na svoje zdravlje i obitelj.

Administrativni poslovi

Ukoliko je kod vas situacija takva da dane provodite zarobljeni u administrativnim poslovima, gubite dragocjeno vrijeme za napredovanje i rast svog poslovanja.

Bez vremena za razvijanje strategije, stvaranje novih poslovnih veza i smišljanje novih ideja, vaš posao neće rasti i napredovati, bez obzira koliko naporno radili.

Zato je delegiranje administrativnih poslova idealno za povećanje vaše produktivnosti i profitabilnosti.

Uštedjeti ćete vrijeme, smanjiti stres, provoditi više vremena sa obitelji i prijateljima. A ujedno ćete imati profesionalnu pomoć koja će na sebe preuzeti administrativne poslove koji vam svakodnevno kradu vrijeme i odvraćaju fokus sa onog bitnog za vaše poslovanje.

Odgovori