Call : +385 91 566 3423

Što učiniti kada se osjećate kao da ćete “pregoriti” od posla?

Admin 10. kolovoza 2019. Nema komentara

Kada ste započinjali svoj posao, većinu vremena ste provodili smišljajući načine kako privući nove klijente. Jednom kada se posao uhodao i kada ste počeli povećavati bazu svojih zadovoljnih klijenata, svakodnevni, „popratni“ administrativni poslovi počeli su vam oduzimati sve više vremena i ubrzo ste shvatili koliko teško može biti pronaći vrijeme za rast i razvoj posla.

Jer vaš posao sada raste, baš kao što ste i željeli, ali počeli ste se osjećati kao da ste zatrpani raznim sporednim zadacima i ne mičete se s mjesta. Što znači da ako želite obaviti sve zadatke na vrijeme, nerijetko morate raditi puno duže nego ste planirali. Hrpa svakodnevnog uredskog posla oduzima vam previše vremena i eneregije. Trebali biste pomoć, ali niste sigurni da je zapošljavanje dodatnog djelatnika prava stvar za vas.

U tom slučaju outsourcing administrativnih poslova je odlično rješenje za vas.

Jer bi vi trebali raditi ono što radite najbolje i u čemu najviše uživate.

Delegirati možete sve vrste administrativnih i uredskih poslova, od vođenja raznih evidencija, prikupljanja ponuda i izrada izvještaja do naručivanja uredskog materijala i upravljanja e-mailom i sastancima.

Ne morate zaposliti dodatnog djelatnika, a usluge možete angažirati za samo jedan posao ili projekt ili na određeni broj sati tjedno/mjesečno, upravo onoliko malo ili onoliko puno koliko vašem poslu najbolje odgovara. Obzirom da nema zapošljavanja, ne morate brinuti o plaći, doprinosima, bolovanjima, godišnjim odmorima.

A možda i najvažnija prednost je da ćete surađivati sa profesionalcima, sa puno godina radnog iskustva na poslovima vezanim uz administraciju i vođenje ureda, koje ćete platiti samo za stvarno odrađen posao i biti ćete sigurni da je posao obavljen stručno, točno i na vrijeme.

Javite nam se!

Odgovori